Κα(υ)λληστείων συνέχεια

4 05 2007

Δεν θα άντεχα να μην το σχολιάσω…

Δεν τα είδα γιατί ήμουν δουλειά αλλά φρόντισα να ενημερωθώ γιατί πάντα έχει πλάκα. Απορώ που βρίσκονται όλες αυτές οι γκόμενες που έχουν και τοοοσα πτυχία από πίσω τους (:P) και ξέρουν τοοοσες ξένες γλώσσες και δεν μπορούν να συντάξουν μια απλή πρόταση.

Και τι βλέπω; Είχαν ξεχάσει μια υποψήφιο!

Σπουδες :

Τα τελευταία χρόνια συνέβαλλε ουσιαστικά στον τομέα της Μηχανικής Συστημάτων με τις καινοτόμες και δημιουργικές έρευνές της. Η προσφορά της είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και θεωρείται πρωτοπόρος στο είδος της έρευνας που διεξάγει.

Συστήματα στα οποία εστιάστηκε η έρευνά της κατά τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα εξής: α. ολοκληρωμένες διεργασίες παραγωγής χημικών (εργοστάσια συνεχούς και ασυνεχούς λειτουργίας), β. ολοκληρωμένα συστήματα παρακολούθησης και ρύθμισης χημικών εργοστασίων, γ. διαγνωστικά συστήματα για τον εντοπισμό λειτουργικών προβλημάτων σε χημικά εργοστάσια, δ. συστήματα περίπλοκων χημικών και βιοχημικών αντιδράσεων, ε. συστήματα βιολογικών διεργασιών (Systems Biology), στ. συστήματα παραγωγής και διάθεσης χημικών προϊόντων (Supply Chain Management), και ζ. οικονομικά συστήματα παραγωγής και διάθεσης χημικών επί επιπέδου εθνικού ή διεθνούς εμπορίου.

Η έρευνά της συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής: Θεωρία συστημάτων, σχεδιασμό, εξομοίωση, ανάλυση, αριστοποίηση, ρύθμιση, διάγνωση, σχεδιασμό παραγωγής, συντονισμό παραγωγικών διεργασιών. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η έρευνά της τα τελευταία χρόνια στο σχεδιασμό μοριακών και υπερ-μοριακών συστημάτων παραγωγής (nano-systems), συμπεριλαμβανομένων και των βιολογικών κυττάρων (Systems Biology).

Ο τιτλος:

Miss Xartotenia

Δουλειά δεν είχε ο διάβολος, γαμούσε τα παιδιά του…

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

2 Σχόλια

4 05 2007
Horse Face

Ψέμα και πάλι ψέμα! Λες και άμα οι υποψήφιες είχαν τόσα πτυχία θα πήγαιναν εκεί…Με τέτοια εμφάνιση και με τόσα πτυχία (αν βέβαια αυτά υπάρχουν) θα μπορούσαν εύκολα να διαπρέψουν σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς χωρίς να έχουν ανάγκη τα καλλιστεία…

9 05 2007
lexx

Κατευθείαν για στα Ελλάς πας.χεχε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: